RSI behandeling: een aanrader!

  • 10-11-2014
  • Irma Blackmore
  • Nu inmiddels 2 maanden onder behandeling bij Irma om samen met haar, na een zware tijd met een zieke moeder, een nieuwe baan en het schrijven van een boek, een uit de hand gelopen RSI te bevechten. Irma gaat zeer professioneel en trefzeker te werk. De effecten van elke behandeling zijn voor mij telkens weer voelbaar en beetje bij beetje voel ik eindelijk dat het beter gaat. Als persoon straalt Irma rust uit en omdat ze altijd uitlegt wat ze doet en waarom maakt ze me mede verantwoordelijk voor het genezingsproces en dat is bij RSI ontzettend belangrijk. Daarnaast kijkt ze verder dan alleen mijn arm en proberen we samen te onderzoeken wat de onderliggende oorzaken kunnen zijn van mijn pijn. Absoluut een aanrader voor lotgenoten! Iris