Workshop babymassage

Workshop Babymassage
Vind je het leuk om te leren hoe je jouw baby kunt masseren? Het is voor baby’s namelijk heerlijk om aangeraakt en gemasseerd te worden. Voor ouders met baby’s vanaf 2 maanden tot ongeveer 9 maanden organiseer ik een workshop waarbij je in korte tijd leert hoe je jouw baby masseert. In een groep van maximaal 4 ouders (en hun baby’s) komen we ca. 1,5 uur bij elkaar. De massage wordt langzaam opgebouwd, je krijgt handige tips en na afloop mogen de baby’s in het shantala badje.

Locatie: Prins Hendrikstraat 2, Ouderkerk aan de Amstel    Data: op aanvraag

Voorbereiding
Het masseert het prettigst als je gemakkelijke kleding draagt. Neem eventueel wat voeding of drinken en een schone luier mee voor de baby. De rest verzorg ik!

Zelf een groep samenstellen
Heb je vriendinnen/vrienden die ook net ouder zijn geworden en vind je het leuk om zelf een groep samen te stellen dan is dat ook mogelijk. De locatie is bespreekbaar en als organisator ontvang je een korting.

Babymassage individueel
Soms is het prettiger voor de ouder of de baby om de massage thuis in je eigen omgeving aan te leren. In dat geval kom ik naar je toe en neem ik alles mee wat voor de massage nodig is. Je hoeft zelf alleen maar te zorgen voor een rustige en warme plek.

De methode die ik gebruik heet shantala, deze massage komt oorspronkelijk uit India en is een vorm van totale lichaamsmassage voor baby’s. Het is een liefdevolle ontspanningsmassage die gemakkelijk is aan te leren en heerlijk is om te ontvangen en te geven. De massage helpt bovendien de spierontwikkeling, doorbloeding van de huid en stimuleert de zintuigen. Het kan ook helpen bij darmkrampjes, verbetering van de spijsvertering en vermindering van eventuele overstrekking.

Wil je meer weten over deze massagemethode?  Ik ben aangesloten bij de VSD.

TIP: KRAAMCADEAU, geef een CADEAUBON Babymassage
De cadeaubon komt in een mooie verpakking van Go Zen.
Ik kom voor ongeveer een uur naar de ontvanger toe om de babymassage aan te leren en ik neem alle benodigdheden mee.